2013. február 10., vasárnap

BALEA Peel-Off maszk TESZT

Sziasztok!:)
Mónitól kaptam 3 tasak Balea maszkot.Először a borostyánkövesről írok.
Az illata amikor kibontottam kicsit olyan volt, mint a pálinka :DD.Átlátszó, nyúlós-ragacsos de könnyű felvinni.Hogy mit ígér?

Balea mélytisztító lehúzható maszk 2 x 8 ml
  Borostyánkő kivonattal és hemamelisszel

,,A borostyánkő kivonatot tartalmazó Balea mélytisztító arcmaszk száradást követően könnyen lehúzhatóés gyengéden eltávolítja az elhalt hámréteget,szennyeződést és felesleges faggyút. A bisabolol segít megelőzni a bőrirritáció kialakulását és regenerálja a bőrt.A hemamelisz ápolja és bársonyossá varázsolja az arcbőrt."

Összetevők (INCI lista):  
Water / AquaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sok,  Alcohol Denat.alEWG Kockázat: 5,  Polyvinyl AlcoholEWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes,  Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerEWG Kockázat: 0,  Alcohol Denat.alEWG Kockázat: 5,  BisabololgyEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Butylparabenta|parEWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes,  CaramelszEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KorlátozottCoco-GlucosidetiEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen,  Ethylparabenta|parEWG Kockázat: 4, EWG Adat: Közepes,  Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) WatergyEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KorlátozottIsobutylparabenta|parEWG Kockázat: 3, EWG Adat: Korlátozott,  Methylparabenta|parEWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes,  Parfum / FragranceiEWG Kockázat: 8, EWG Adat: Közepes,  PhenoxyethanoltaEWG Kockázat: 3 - 4, EWG Adat: Korlátozott,  Amber ExtractEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen,  Propylene GlycolhEWG Kockázat: 3, EWG Adat: Közepes,  Propylparabenta|parEWG Kockázat: 5, EWG Adat: Közepes,  GeranioliEWG Kockázat: 5, EWG Adat: Korlátozott,  LinalooliEWG Kockázat: 4, EWG Adat: Korlátozott 

Na most szedtem le.:) Nagyon finom illata lett és még mindig átlátszó volt és fényes az arcomon.
Kifeszült tőle az arcom és nagyon selymes lett a gyulladást lehúzta, a pattanások "visszahúzódtak" és már nem piros.Miteszer az orromon még van egy kicsi. A tesóját még pár hete használtam. Ő cinket tartalmaz. Már kidobtam a tasakját de itt van info :


A cinket tartalmazó arctisztító maszk hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és mattítja a bőrt. Az ásványi anyagokban gazdag fehér timföld felszívja a felesleges zsírt. A cink csökkenti a bőrirritációt, megnyugtatja a bőrt. A tejfehérje és a hialuronsav gondoskodnak a megfelelő hidratáltságról. Pórusfinomító hatású.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése